Prikolice so zelo uporabne, pridejo prav tudi pri selitvi

Imel sem stanovanje, za katera sem se odločil, da ga prodam, tako sem moral do določenega datuma določene stvari izprazniti in nisem vedel, ali potrebujem kombi, ali v takšnem primeru pridejo prav tudi prikolice, ker nisem točno vedel, koliko stvari se mi bo nabralo. Nisem si želel voziti kombija, ker ga nikoli nisem in nisem navajen. 

Tako sem se odločil, da za prvič vzamem prikolico in vidim, kako bo. Nisem mogel verjeti, koliko stvari gre v prikolico, kako priročna je, čisto vse sem spraznil, brez prikolice mi ne bi uspelo. Tako sem imel avto do vrha poln in odzadaj še nikoli nisem imel tako polne prikolice, moral sem vse stvari lepo zavarovati in pokriti. Tako nisem potreboval kombija, vse sem lepo preselil z avtom in prikolico.

Če imaš prikolico doma, ti lahko pride večkrat prav, kajti ni tako majhna, kot pa si mi predstavljamo. Večkrat me je že rešila, da nisem rabil naročevat prevoze, ampak sem vse pripeljal jaz, vsi dobro vemo, da ko nekaj kupiš in ne gre v avto, potrebuješ dodatni prevoz, ki pa ti ga seveda zaračunajo. Moje prikolice res ne dam, velikokrat me je rešila, tako me je tudi tokrat pri selitvi. 

Imam jo že okoli 8 let in ker resnično skrbim za njo in pazim, da se ne podrsa je še danes, kot bi bila nova. Za nakup prikolice sem se odločil čisto po naključju, sedaj pa sem srečen, ko jo imam, ker mi resnično pogosto pride prav. Včasih si jo tudi kakšen sosed sposodi, ker vsi vedo, da jo imam, nimam nobenih pomislekov, da jene bi posodil, ker imam rad dobre odnose med sosedi. Zakaj potem ne bi posodil prikolice, tudi jaz kdaj kaj potrebujem in mi sosedje z veseljem posodijo. Čez nekaj let, pa si bom verjetno šel na sejem pogledat prikolice in si privoščil novo, modernejšo.