Popravilo tende Kranj nam je popravilo naše uničene tende

Že kar nekaj časa smo sedaj imeli doma tende, katere pa smo kupili zaradi tega, da bi si na naši terasi lahko ustvarili nekaj sence. Tako pa smo si nekaj časa nazaj doma napravili manjši plac na terasi, kjer smo si postavili mizo, ter je bilo to nato odlično okolje za kakšno zunanje kosilo, ali pa druženje s prijatelji, kjer pa so nam tende zagotavljale senco, tako da je bilo med poletjem sploh mogoče sedeti zunaj.

Nekega poletnega dne, pa nas je doletelo nenadno neurje, kjer pa nam je to povsem uničilo tende, saj smo jih pozabili zložiti, oziroma pospraviti. Tako pa so bile nato čisto uničene, ter smo že razmišljali o nakupu novih tend.

Popravilo tende Kranj nam je popravilo naše uničene tende

Takrat pa smo na srečo našli popravilo tende Kranj, kjer pa smo videli, da bi nas popravilo prišlo veliko manj denarja, kot pa nakup nove tende. Zato pa smo se odpravili v Kranj, na popravilo tende Kranj, kjer pa smo tam vprašali, če bo popravilo naše tende sploh mogoče, saj je bila res kar dobro zdelana. Povedali pa so nam da bo, vendar bo malo trajalo, saj je kar nekaj dela za opraviti.

No to pa nas je zelo razveselilo, saj bi nam popravilo tende Kranj tako prihranilo nekaj denarja, saj ne bi rabili kupiti nove tende. Čez slaba dva tedna pa smo dobili klic iz Kranja, da se lahko oglasimo in prevzamemo naše popravljene tende.

No tako pa smo jih šli še isti dan iskati, kjer pa so izgledale kot nove, tako da je popravilo tende Kranj opravilo zelo dobro delo. Nato pa nas je le še čakala namestitev doma. Sedaj pa smo vedno preverili, ali smo pospravili tende, ko jih nismo več rabili. Prav tako smo malo bolje spremljali vremenske razmere, ter smo tende v primeru neurja kar odstranili, saj smo si lahko tako zagotovili, da se ne bodo uničile.